Full 3
GODKJENTE HÅNDVERKSMESTERE

Rehabilitering av tak

Full 3

Taket er som kjent bygningens femte fasade. Et tett og helhetlig beskyttelseslag i denne delen av huset er svært vesentlig for at vann ikke skal trenge inn. Takrehabilitering kan gjøres ved bruk av takstein, stålplater, papp og folie som er de vanligste materialene i bruk ved taktekking.

I A. Hansen Gruppen er vi spesialister på bruk av takpapp og folie. Ved rehabilitering av tak kan vi derfor vurdere de fleste utfordringer og komme med forslag til løsninger. Papp og folie kan legges på de fleste underlag og sørger for en helhetlig utførelse og et tett resultat.

Vi har gode løsninger for både flatt tak og skråtak.

På nybygg – og eldre boliger med behov for rehabilitering av taket – kan vi, med vår brede erfaring, presentere komplette løsninger for omtekking som inkluderer riktig materialvalg. Trenger du hjelp med lekkasjer, stående vann på taket, varmetap eller istapper, finner vi sammen ut hvordan problemet skal løses.

Lydisolering av tak? Ingen liker støy og lyder fra taket. Vi har muligheter for å se på konstruksjonen i taket og utbedre lydisoleringen. Tiltak kan også gjøres med plater og lydbøyler ved rehabilitering.

Vi har et tett samarbeid med blikkenslagerverksted og har dessuten kontakt med snekker, rørlegger og elektriker. Du får et komplett tilbud satt sammen for å gjøre rehabiliteringen av ditt tak så godt som mulig. Dessuten får du bare en leverandør å forholde deg til.

Ønsker du vite mer?

Ønsker du pris på et oppdrag eller lurer på om vi er rett samarbeidspartner? Fyll inn din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg og tar en uforpliktende prat, hvor vi kartlegger dine behov og forteller mer om oss.

Samtykkestyringsplattform av Real Cookie Banner