Full 3
GODKJENTE HÅNDVERKSMESTERE

Balkong og terrasser

Full 3

Mange balkonger funger som tak for underliggende etasje. En lekkasje på et slikt sted kan være like alvorlig som lekkasje fra taket. Lang erfaring fra taktekking gjør at vi kan hjelpe deg med de fleste problemene du måtte ha med lekkasjer i balkongen.

Borettslag eller sameie? Hvem som har ansvaret for balkongene kan noen ganger være uklart. Men det er vanlig at man selv har ansvaret for overflatene på innsiden av balkongen.
Er det lekkasje andre steder i balkongen bør man kontakte borettslaget eller sameie.

REHABILITERE BALKONGENE MED MEMBRAN?

Erfaringen våre blikkenslagere og membrantekkere har opparbeidet seg over tid gjør at du kan være trygg på at balkongene er tett i mange år framover. Er du gårdeier eller formann i borettslag – ta kontakt for et prisoverslag på utbedringer av balkonger.
Vi har et tett samarbeid med leverandører av topplag / slitebelegg. Du får et komplett tilbud og har bare en leverandør å forholde deg til.

Ønsker du vite mer?

Ønsker du pris på et oppdrag eller lurer på om vi er rett samarbeidspartner? Fyll inn din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg og tar en uforpliktende prat, hvor vi kartlegger dine behov og forteller mer om oss.

Samtykkestyringsplattform av Real Cookie Banner