Full 3
GODKJENTE HÅNDVERKSMESTERE

Piperehabilitering

Full 3

Beslag rundt piper og andre takgjennomføringer har ofte kortere levetid enn selve taket. Pipe/ skorsteinsrehabilitering vil derfor dukke opp og det er lurt å følge ekstra nøye med på disse problemområdene. Det er ofte her lekkasjene oppstår. Vi har solid erfaring innen fagfeltet – både piper, pipebeslag og montering av nye pipeløp.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker til alle typer tak. Piperehabilitering utføres i forskjellige typer materialer som moderne plastbelagte stålplater i ulike farger – eller mer tradisjonelle materialer som sink og kobber.

I A. Hansen Gruppen kan vi tilby følgende pipebeslag og kontroll av underlag:

– Fottekking med trappestykker

– Heltekkende pipebeslag

– Beslag på pipetopp/ pipehatt, buet eller flatt

Vi kan montere avtrekksvifter på toppen av skorsteinen for å bedre trekken i pipa. Arbeidet gjøres i samarbeid med el.installatør. Vi kan beregne og montere godkjent taksikringsutstyr slik at feieren kan være trygg når han skal feie pipa.

SAMARBEID MED MURER

Vi kan utføre større rehabilitering av skorsteiner/pipeløp i samarbeid med murer.

Få en uforpliktende pris og anbud på arbeidet. Ring oss på: 22 70 71 60 eller fyll ut kontaktskjema.

Kontakt oss også for pris på etablering av nye pipeløp montert i gamle piper.

Ønsker du vite mer?

Ønsker du pris på et oppdrag eller lurer på om vi er rett samarbeidspartner? Fyll inn din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg og tar en uforpliktende prat, hvor vi kartlegger dine behov og forteller mer om oss.

Samtykkestyringsplattform av Real Cookie Banner