Full 3
GODKJENTE HÅNDVERKSMESTERE

Snøfangere

Full 3

REHABILITERE BALKONGENE MED MEMBRAN?

Vi kan hjelpe deg med å finne den riktige snøfanger for ditt behov. Vi kan i dag levere snøfangere og tilhørende sikkerhetssystemer for alle typer tak som er meget teknisk avanserte. Fangerne fra svenske CW Lundberg i Mora fungerer som snø- og isstoppere i tillegg til å være godkjent som sikringspunkt på taket. Kostnaden er likevel ikke høyere enn et tradisjonelt system.

Snøfangerne kan monteres på papp- og folietak med et unikt system som gjør at man unngår å punktere underlag. Videre kan det monteres «plastikk-fingre» som er konstruert slik at isklumpene hindres i å skli under selve snøfangeren.

De siste års vintre har vist at is og snø ute av kontroll kan føre til skader både på materiell og mennesker. Som hus eller gårdeier har du et ansvar for å gjøre det som er mulig for å hindre ras fra taket.

Store isansamlinger på taket er ofte en konsekvens av varmelekkasjer fra rommet under taket. Varmen fra huset fører til at snøen smelter på taket selv om gradestokken viser minus. Når vannet når en kald sone, som for eksempel takrennen, vil det fryse – og isdannelser er et faktum. Vi kan hjelpe deg med å avklare årsaker og finne en varig løsning på problemet.

Ønsker du vite mer?

Ønsker du pris på et oppdrag eller lurer på om vi er rett samarbeidspartner? Fyll inn din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg og tar en uforpliktende prat, hvor vi kartlegger dine behov og forteller mer om oss.

Samtykkestyringsplattform av Real Cookie Banner